Yritys

Huomaathan! Vaskion Metallipaja muuttuu toiminimestä (SH-Motors tmi) osakeyhtiöksi. Ainoastaan nimi ja yritysmuoto vaihtuu. Toiminta, tilat ja henkilöstö pysyvät samoina. Uusi nimi tulee olemaan:

Hallivuori Works Oy

__________________________

 

Vaskion Metallipaja (virallinen nimi SH-Motors tmi / Samuli Hallivuori) on harrastepohjalta alkunsa saanut konepaja. Konekanta, tilat ja kyvykkyys kuitenkin paisuivat niin, että päätin alkaa tehdä myös asiakastöitä toiminimellä. Yritys toimi pitkään ensin päivätyön ohella, mutta on nyt (2017 alusta alkaen) kasvanut kokopäivätyöksi. Yrityksen takana on nuori insinööri.

Tapani on olla sanomatta mihinkään asiaan ei, ilman kunnollista harkintaa. Oman metallityöhistoriani aikana ei ole vielä tullut yhtäkään työtä vastaan, mikä ei lopulta olisi onnistunut.

Verstas sijaitsi aluksi vanhan koulurakennuksen, asuintalomme, alakerrassa. Tilaa verstaassa oli noin 150 neliömetriä. Yritys muutti toimintansa parempiin tiloihin, kunnolliseen konepajahalliin, joulukuun alussa 2017. Tällä hetkellä tilaa on käytössä noin 350 neliötä. Henkilömäärä on tällä hetkellä neljä.

Alun perin ideana oli tarjota monimutkaisten yksittäiskappaleiden koneistusta, korjauskoneistuksia ja muita erikoistöitä. Näitä toki tarjotaan edelleen mieluusti, mutta tuotanto on lipunut lähinnä teollisuuden alihankintakoneistusten tekemiseen. Silti teemme edelleen mielellään töitä myös yksityisasiakkaille.

Merkittävin etu yrityksellä on joustavuus, nopeat ja luotettavat toimitukset ja erittäin kilpailukykyiset hinnat, johon syynä yrityksen pienet kiinteät kulut ja velattomuus. Jokaisesta työstä saa arvonlisäverollisen kuitin ja kaikki verot maksetaan Suomeen.