Palvelut ja hinnat

Huomaathan! Vaskion Metallipaja muuttuu toiminimestä (SH-Motors tmi) osakeyhtiöksi. Ainoastaan nimi ja yritysmuoto vaihtuu. Toiminta, tilat ja henkilöstö pysyvät samoina. Uusi nimi tulee olemaan:

Hallivuori Works Oy

 

________________________________

Vaskion Metallipaja pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisen ratkaisun jokaiseen koneistus- tai hitsaustyötä vaativaan ongelmaan. Koneistusmenetelminä mm. sorvaus, jyrsintä, tasohionta, pyöröhionta. Hitsausmenetelmiä puikko, MIG, MAG, TIG ja plasmaleikkaus. Koneistamme tarkasti kappaleet muutamasta millimetristä 1500kg painaviin kolme metriä pitkiin akseleihin.

Hinnat katsotaan tapauskohtaisesti, kaikista töistä pystymme antamaan erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Teollisuuteen kaikki mahdolliset ja mahdottomat alihankintatarpeet isoista teräsosista pieniin muoviosiin. Myös erikoisemmat materiaalit. Isot ja pienet erät hyvällä toimitusvarmuudella ja pitävillä aikatauluilla. Monimutkaiset ja tarkat protokappaleet ja koneenosat. Myös kaikki kunnossapidon korjauskoneistukset.

Maatalouteen ja koneisiin esimerkiksi kuluneiden liukulaakereiden poraukset&holkitukset ja uudet akselit, tapit ja helat, korjaushitsaukset ym… Erikoisuutena myös kardaaniakselien korjaukset ja valmistukset.

Autoiluun moottoriosien koneistukset, vanteiden muutostyöt, custom-kilpaosien valmistus alustaan ja moottoriin ym… Myös alumiinin hitsaukset siistillä jäljellä, esimerkiksi imusarjat, öljypohjat ym… Teemme myös spacereita asiakkaan mitoilla.