Palvelut ja hinnat

Vaskion Metallipaja pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisen ratkaisun jokaiseen koneistus- tai hitsaustyötä vaativaan ongelmaan. Koneistusmenetelminä mm. sorvaus, jyrsintä, tasohionta, pyöröhionta. Hitsausmenetelmiä puikko, MIG, MAG, TIG ja plasmaleikkaus. Koneistamme tarkasti kappaleet muutamasta millimetristä 1500kg painaviin kolme metriä pitkiin akseleihin.

Hinnat katsotaan tapauskohtaisesti, kaikista töistä pystyn antamaan erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Teollisuuteen esimerkiksi akselit, laipat, särmäyspuristimien ja epäkeskoprässien työkalut, alumiiniset kotelot…. Isot ja pienet erät hyvällä toimitusvarmuudella ja pitävillä aikatauluilla. Monimutkaiset ja tarkat protokappaleet ja koneenosat.

Maatalouteen ja koneisiin esimerkiksi kuluneiden liukulaakereiden poraukset&holkitukset ja uudet akselit, tapit ja helat, korjaushitsaukset ym… Erikoisuutena myös kardaaniakselien korjaukset ja valmistukset.

Autoiluun moottoriosien koneistukset, vanteiden muutostyöt, custom-kilpaosien valmistus alustaan ja moottoriin ym… Myös alumiinin hitsaukset siistillä jäljellä, esimerkiksi imusarjat, öljypohjat ym… Teemme myös spacereita asiakkaan mitoilla.